Számláló

Keresés

Egyedi keresés

Retro Feeling

Minden, ami retro cuccokkal, érzéssel kapcsolatos.

Címkék

69 (1) aviátor (1) béke (1) buli (2) busz (2) corvin (1) fesztivál (3) fogaskerekű (1) földalatti (1) herkules (1) hippi (3) hughes (1) közlekedés (5) kultúra (4) malév (4) metro (1) peace (1) récsei (1) repülő (5) retro (13) woodstock (3) Címkefelhő

Egyebek

Egyebek

2008.12.02. 15:51 Retro Feeling

Alapító gondolatok

Kedves Mindenki!

Ezt az oldalt három fiatal hívta életre, azzal az elképzeléssel, hogy az interneten oly csekély mértékben jelenlévő retro életérzést terjessze. Ehhez hozzátartozik a téma összes sava-borsa.

Ennek megfelelően a hamarosan végső formát öltő blog (amin éppen tartózkodik a Kedves Olvasó) megtelik élettel, cikkekkel, amelyek az elmúlt idők jellegzetességeiről szólnak zömében. Ez gyakorlatilag mindent felölelő téma - tényleg mindent, kezdve a TúróRuditól és a Traubiszódától, át a Trabin és a WV Bogáron egészen az olyan exkluzív cuccokig, mint pl Ural oldalkocsis motorkerékpár, vagy szovjet és NDK-beli, szimbólummá vált ereklyékig.


Mindezt terveink szerint hamarosan mindenki élvezheti ezen a blogon, és természetesen várjuk a kommenteket, észrevételeket.

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://retrofeeling.blog.hu/api/trackback/id/tr72799881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bóbika 2009.02.17. 20:05:13

Sziasztok! Úgy látom, én lehetek az első,aki dícséri ezt az oldalt: gratulálok srácok, az ötlet kitűnő, a cikkek még annál inkább!:D

Gereles 2011.03.08. 22:25:34

Csatlakozom a rajongók népes táborához!
Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok! :P :-)
süti beállítások módosítása